Ota yhteyttä!

Omien konserttiemme lisäksi meidät voi tilata esiintymään yksityistilaisuuksiin. Ohjelmistostamme löytyy sopivia kappaleita monenlaiseen lähtöön. Olemme esiintyneet niin häissä, pikkujouluissa kuin läksijäisissäkin. Jos 25 naista kerralla on mielestäsi liikaa, ei hätää! Keikkailemme tarvittaessa myös pienemmällä porukalla.

Yhteystiedot

Meihin saat yhteyden kätevimmin Facebook-sivujemme kautta. Sieltä löytyy myös muutama näyte esiintymisistämme. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: info.zinzingen (at) gmail.com.

Laulamaan ZinZingeniin?

Jos olet äänialaltasi altto tai sopraano ja etsit kevyttä musiikkia laulavaa kuoroa Helsingistä, olet oikeassa paikassa. Me tarjoamme tavoitteellista laulamista, fiilistelyä hyvän rytmimusiikin parissa ja esiintymisiä. Sinulta odotamme aiempaa kuorokokemusta, kykyä laulaa stemmoissa, nuotinlukutaitoa sekä sitoutumista yhteiseen treenaamiseen.

Järjestämme koelauluja yleensä kahdesti vuodessa, kevät- ja syyslukukauden aluksi. Uusia laulajia otamme mukaan stemmojen tasapainon ja jäsenmäärän sallimissa rajoissa. Ilmoitamme tulevista koelauluista Facebook-sivuillamme, joten niitä kannattaa seurata tiiviisti!

ZinZingen on helsinkiläinen kevyttä musiikkia moniäänisesti laulava diskanttikuoro. Treeneissä paneudumme harjoittelun lisäksi intohimoisesti laulusoundeihin ja kappaleiden tulkintoihin. Treenaamme Ida Olsosen johdolla Riistavuoressa Helsingissä maanantaisin klo 18-20. Rahoitamme toimintamme yhdistyksen jäsenmaksulla ja konserttituloilla.

Kurkkaa myös Facebook-sivumme!

Esiinnymme myös yksityistilaisuuksissa!