Siirry suoraan sisältöön

Konsertit ja keikat

ZinZingen järjestää omia konsertteja vähintään kahdesti vuodessa, aina treenikauden päätteeksi. Keikkailemme varsin mielellämme myös yksityistilaisuuksissa. Alla olevan listauksen lisäksi ZinZingen on esiintynyt Kuorojen kierroksella (2014 alkaen) ja Kuoroviihteellä Bileissä (2022, 2023) sekä useilla erilaisilla tilauskeikoilla.

Tulevat konsertit

5.5.2024 klo 16 ja 18.30 Enkä pelkääkään tätä maailmaa – Euroviisushow
Louhisali, Espoon kulttuurikeskus
Osta liput
Facebook-tapahtuma

Tänä keväänä diskanttikuoro ZinZingen tarjoilee yleisölleen pirskahtelevan kokonaisuuden, jollaista ei kuoron historiassa ole ennen nähty. Tähän konserttiin mahtuvat kaikki sateenkaaren värit! Luvassa on yllätyksellinen ilta täynnä Euroviisu-hittejä ja unohdettuja helmiä, yhteenkuuluvuutta ja glitterin pöllähdyksiä. Euroviisuista inspiraationsa saanut konsertti toivottaa tervetulleeksi joukkoonsa useampia vierailevia tähtiä ja lavalla nähdäänkin paljon suurempi tungos kuin viisuissa yleensä!

Euroviisutunnelmien ohella päästään tutustumaan ZinZingenin historiaan. Mistä ollaan tultu ja mihin ollaan menossa? Entä miten Karjalohja ja Tarja Halonen liittyvät tähän kaikkeen?

Konserttia on valmisteltu jo kesästä 2023 saakka kunnioittaen ja rauhaa rakastaen. Vaikkemme pelkää tätä maailmaa, emme kuitenkaan sulje silmiämme. Ajatuksemme ovat erityisesti niissä maailman kolkissa, joissa rauhaa ei tällä hetkellä ole. 

ZinZingen feat. Pola Ivanka, J-Men ja yllätysesiintyjät
Kuoron ohjaus ja johtaminen Ida Olsonen ja Katri Keskinen

Menneen talven lumia

15.12.2023 klo 18 Tuodaan joulu meidän kotiin, Töölön kirkko, Helsinki
Pakkasen puhinaa, kynttilän valon pilkahdus ja reposen juoksuaskelia. Tervetuloa kohtaamaan pimeä vuodenaika yhdessä ZinZingenin kanssa lämpöisen joulukonsertin syleilyyn. Konsertti sisältää sävelmiä niin perinteitä kunnioittavalle kuin uusia tunnelmia kaipaavalle.

16.-18.6.2023 Tampereen Sävel
Kesäkuussa 2023 ZinZingen osallistui ensimmäistä kertaa Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen. Katselmuksen lisäksi esiinnyimme Finlayson Art Area- tapahtumassa. Kotiinviemisiksi saimme kolme hopealeimaa.

12.6.2023 Tampereen Sävelen etkot, Viikin kirkko, Helsinki
Kolme loistavaa kuoroa yhdellä iskulla! Escappella, Naiskuoro Pihlaja ja ZinZingen matkaavat Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen ja tarjoavat nyt mahdollisuuden kuulla katselmusohjelmisto etukäteen.

27.5.2023 Mitä jos mä jään?, Kanneltalo, Helsinki
Konsertin kappaleet on valittu tekstien ja niiden tulkinnan kautta. Kappaleiden kirjo esittelee laajan tunnepaletin vilpittömästä, herkästä luontokuvauksesta sähköisen vahvoihin tunnetiloihin ja humoristiseen ilotteluun saakka. Konsertti ei päästä laulajia helpolla – mutta ei myöskään ota itseään liian vakavasti!
Aivan erityisen kokonaisuudesta tekee sen, että ohjelmistosta löytyy ensimmäistä kertaa useampi kuoron laulajien oma sävellys ja sanoitus. Konsertissa kuullaan myös yhtä kuoron tavaramerkeistä, eli akustisen kuorolaulun ja live-luuppauksen yhdistelmää.

18.12.2022 Valkeutta pimeän piiriin, Kapsäkki, Helsinki.
ZinZingenin joulukonsertin keskiössä on ilo, valo ja riemukkaat joulupidot eli se yhdessäolon lämmin hehku, joka kannattelee ihmistä läpi talven. Ilonpitoa vauhdittamassa on ZinZingenin lisäksi multi-instrumentalisti Severi Ollinen, joka tuo pöytään tiukkaa beatboxausta ja herkullista jazz-pianismia. Konsertissa kuullaan myös yhtä kuoron tavaramerkeistä, eli akustisen kuorolaulun ja live-luuppauksen yhdistelmää.

27.-29.5.2022 Vaasan kuorofestivaali XXVIII

31.5.2022 In the Green Garden, Food & Co Pääposti, Helsinki.
Lisätiedot

17.12.2021 Ensilumeen, Balderin sali

10.12.2019 Valoja & varjoja, Pyhän sydämen kappeli, Helsinki.
Valoisa hetki kahden hämärän välissä. Naiskuoro ZinZingen vie sinut musiikkimatkalle läpi talven sävyjen. Varaa oma paikkasi tunnelmalliseen joulukonserttiin, luvassa niin vanhoja kuin uusiakin tulkintoja taatulla ZinZingen-tyylillä kuoronjohtaja Ida Olsosen johdolla.

25.5.2019 Spring Queens, Elmun Baari (Nosturi), Helsinki
Spring Queens lupaa pieniä ja suuria tarinoita toivosta, voimasta sekä niin alkavasta kuin päättyvästäkin rakkaudesta. Tämä kaikki kevään valolla ja kuoromme energialla höystettynä! Astumme lavalle kevään kuningattarina kahden keikan voimin. Settilistallamme on tuttua ja toistaiseksi hieman tuntemattomampaa kuoromusiikkia jonka vedämme Ida Olsosen johdolla zinzingenmäiseen tyyliin.

12.12.2018 Joulun taikaa, Pyhän Sydämen Kappeli, Helsinki.
Joulukonserttimme Joulun taikaa järjestetään keskiviikkona 12.12.2018 klo 19.00 Pyhän Sydämen Kappelissa.
Luvassa on hieman tuntemattomampia lauluyhtyesovituksia tutuista joululauluista. Pyhän Sydämen kappelissa tullaan näkemään tunnelmallinen konsertti, joka vie katsojan taianomaista joulua kohti!

19.5.2018 ZinZingen: Rhythms of Spring, Kulttuuriareena Gloria, Helsinki.
Tänä keväänä ZinZingen vie konserttiyleisönsä rytmien siivittämänä kesään. Luvassa on tunnettuja ja tuntemattomampia lauluyhtyesovituksia mm. Snow Patrolia, Laura Mvulaa, Eurythmics:iä ja Chisua.

27.1.2018 ZinZingen: Suomi-neidon sadat kasvot. Järvenpään taidemuseo, Järvenpää.
Suomi-neidon sadat kasvot on musiikillinen aikamatka läpi satavuotiaan Suomen. Konsertti yhdistää modernit lauluyhtyesovitukset mykkiin filmikatkelmiin ja maisemakuviin eri puolilta Suomea. ZinZingen vie katsojan maalta merelle, vuodenajasta toiseen sekä maalaismaisemista Helsingin keskustaan ja rakentuviin lähiöihin. Musiikkimaisema kutoo kuvan Suomi-neidosta, joka on kansainvälinen, rakastaa juuri niin kuin haluaa, eikä pelkää olla yhtä aikaa sekä keskeneräinen että vahva.

10.12.2017 ZinZingen: American Christmas. Gloria, Helsinki.
Hilettä hiuksiin ja kohti joulua! ZinZingen vei joulukonserttiyleisönsä suoraan jenkkijoulun ytimeen ja englanninkielisten suosikkien maailmaan.

25.11.2017 klo 16.00 ZinZingen Kansallisgallerian joulussa. Ateneum, Helsinki.
Esitimme tunnettuja joululauluja lauluyhtyesovituksina.

13.5.2017 ZinZingen: Suomi-neidon sadat kasvot, Kanneltalo, Helsinki. Konsertti oli osa Suomi100 -juhlavuoden ohjelmaa.
Suomi-neidon sadat kasvot on musiikillinen aikamatka läpi satavuotiaan Suomen. Konsertti yhdistää modernit lauluyhtyesovitukset mykkiin filmikatkelmiin ja maisemakuviin eri puolilta Suomea. ZinZingen vie katsojan maalta merelle, vuodenajasta toiseen sekä maalaismaisemista Helsingin keskustaan ja rakentuviin lähiöihin. Musiikkimaisema kutoo kuvan Suomi-neidosta, joka on kansainvälinen, rakastaa juuri niin kuin haluaa, eikä pelkää olla yhtä aikaa sekä keskeneräinen että vahva.

7.12.2016 ZinZingen: Tuodaan joulu, Pyhän Sydämen Kappeli, Helsinki
ZinZingenin syyskauden päätöskonsertti tuo joulun mukanaan kaikille! Konserttipaikkana toimii tunnelmallinen Pyhän Sydämen Kappeli Helsingin Kalliossa.

22.11.2016 Joulukonsertti Riistavuoren palvelukeskuksen henkilöstölle ja asukkaille

21.5.2016 Stagement & ZinZingen: Miesyhtye kohtaa naiskuoron, Kanneltalo, Helsinki. Yhteiskonsertti lauluyhtye Stagementin kanssa.
Mitä tapahtuu kun räväkkä naiskuoro ja tyylikäs mieslauluyhtye kohtaavat? Luvassa on ainakin vahvaa tunnelmointia, mukaansatempaavia rytmejä ja rentoa tunnelmaa!

18.5.2016 Fair.fi -verkkokaupan avajaiset, Cafe Brunnsdal

12.5.2016 Kevätkonsertti, Riistavuoren pavelukeskus

11.12.2015 Yksityistilaisuus (pikkujouluesiintyminen)

3.12.2015 Ripaus joulua* (*sisältää myös muita ainesosia), Itä-Helsingin kulttuurikeskus Stoa
Naiskuoro ZinZingenin syyskauden päätöskonsertti on tänä vuonna kuin eksoottinen suklaarasia. Konsertti yhdistelee jouluohjelmistoa ja meitä koskettaneita kappaleita, eikä yksikään biisi jätä kylmäksi (toisin kuin se aina viimeiseksi rasiaan jäävä ananaskonvehti).

27.11.2015 Yksityistilaisuus (pikkujouluesiintyminen)

24.11.2015 Joulukonsertti, Hopeatien palvelutalo

10.11.2015 Yksityistilaisuus (eläkejuhlat)

13.8.2015 ZinZingen goes Kapakka (Kuorojen kierros), Karl Fazer Café & Allotria

31.5.2015 Elokuviin! ZinZingenin kevätkonsertti, Balderin sali
Tervetuloa nauttimaan elokuvasävelmistä yhdessä naiskuoro ZinZingenin kanssa! Kuka Disneyn piirrettyjen prinsessoista tai sankareista haluaisit olla? Kuka on mielestäsi kaikkien aikojen paras James Bond? Näitä voit pohtia yhdessä kanssamme, kun sukellamme elokuvasävelmien maailmaan Ida Olsosen johdolla.

19.5.2015 Kevätkonsertti, Hopeatien palvelutalo

9.12.2014 Tähdistä kirkkain – ZinZingenin joulukonsertti
Tervetuloa virittymään jouluun yhdessä naiskuoro ZinZingenin kanssa!
Tuomme Kaapelitehtaan joulukuiseen iltaan tuttuja suomen- ja englanninkielisiä sävelmiä sekä kuoromme omia sovituksia.
ZinZingenin joulu on kotikutoisen pehmeä ja perinteinen, pientä kimallusta ja säihkettä unohtamatta.